MENTAL BEAUTY RECORDS -

YHTEISÖLLINEN LEVYMERKKI

OTA YHTEYTTÄ

Pop, indie ja folk

Millamaija

 

Poppia rouhein rockin sävyin luova laulaja-lauluntekijä Millamaija kertoo tekemänsä musiikin kautta elämässä kokemistaan vaikeistakin hetkistä aidon peittelemättömästi ja rohkeasti. Millamaijan musiikki antaa kuulijalle vertaistukea, iloa, lohtua ja naurua – mahdollisuuden heittäytyä hetkeen.

 

@ facebook: https://www.facebook.com/MillamaijaOfficial/

Viivi

 

VIIVI on laulaja-lauluntekijä, jonka biisieissä vahva tunnelataus yhdistyy rehellisiin, kauniisti kuvaileviin ja nasevasti oivaltaviin sanoituksiin. Viivin kuulas ja heleä ääni tunkeutuu syvälle sisimpään ja pysäyttää kuulijan tähän hetkeen.

 

@ facebook: https://www.facebook.com/VIIVI-1311077682256661/

Kare Poutanen

 

Kare Poutanen on laulaja-lauluntekijä, jonka popmusiikki on puhetta rakkaudesta.

Poutasen musiikin kantava voima on herkkä tulkinta yhdistettynä voimauttaviin kappaleisiin.  Artistin mielenmaisemaan on helppo päästä käsiksi, sillä Poutasen välittömyys ja rehellisyys kappaleissa on käsinkosketeltavaa.

 

@ facebook: https://www.facebook.com/karepoutanen/

Tatu Varis

 

Tatu Varis kuljettaa kuulijansa kitarallaan omaan salaiseen sävelmaailmaansa, jossa melodiat kasvavat orgaanisesti rönsyillen kuin köynnökset. Koko elämänsä kitaraa soittaneen Tatun musiikillisen puutarhan kukkaloistolla on juuret syvällä klassisen kitaramusiikin mullassa.