Tule mukaan kulttuuripaja Stageen

OTA YHTEYTTÄ

Kulttuuripaja Stage

 

Toivotamme kaikki musiikillisesta yhteistyöstä ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet musiikintekijät tervetulleiksi mukaan verkossa toimivaan Kulttuuripaja Stageen

Kulttuuripaja Stagen ideana on biisiaihioiden ja -ideoiden kehittäminen ja sparraaminen yhdessä toisten Stagen jäsenten sekä MBR:n henkilökunnan kanssa valmiiksi tuotannoiksi. Kun tuotanto todetaan yhdessä sekä sen tekijöiden että MBR:n tuottajien kanssa valmiiksi, se julkaistaan ja markkinoidaan Mental Beauty Recordsin toimesta. Toisista musiikin julkaisijoista poiketen emme tee levytyssopimuksia meille lähetettyjen demojen perusteella, vaan haluamme tukea aidosti musiikintekijöiden kehittymistä ja tuoda samanhenkisiä ihmisiä yhteen.

TÄYTÄ LOMAKE JA TULE MUKAAN

Mental Beauty Recordsin kulttuuripajaan voit liittyä alla olevasta painikkeesta. Linkkiä seuraavassa hakulomakkeessa kysymme muutamia perustietoja sekä tietenkin myös musiikillisesta harrastuneisuudestasi. Yhteisö on avoin kaikille ja haku verkkoyhteisön artistiksi on jatkuva. Täytettyäsi lomakkeen lähetämme sinulle sähköpostitse kutsun verkkoyhteisöön. Verkkoyhteisö toimii Slack-sovelluksessa (koneella, mobiilissa ja tabletissa) ja osoitteessa https://slack.com/. Tervetuloa!

LOMAKKEESEEN TÄSTÄ