Verkostoitumista MBR Yhteisössä

Musiikintekijöiden verkostoitumista ja tukea MBR Yhteisössä

Mental Beauty Records on aloittanut musiikin tekemisestä kiinnostuneille mielenterveystoipujille verkossa toimivan yhteisön. Vertaisverkko-ohjaajien ja Mental Beauty Recordsin työntekijöiden avulla ryhmissä keskitytään musiikin tekemisen, musiikkiteknologian ja musiikin julkaisutoiminnan eri osa-alueisiin. Vaikka verkkoyhteisön toiminta perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja ryhmiin saa osallistua oman jaksamisen ja mielenkiinnon mukaan, tähdätään toiminnassa tavoitteellisuuteen sekä ryhmän jäsenten tietojen ja taitojen kehittymiseen musiikin tekemisen ja julkaisun saralla. Yhteisössä syntynyttä musiikkia julkaistaan Mental Beauty Recordsin kautta, ja jäseniä rohkaistaankin erilaisten musiikillisten kollaboraatioiden muodostamiseen.

”- kun pääsin mukaan tähän (Mental Beauty Records Verkkoyhteisö-) toimintaan niin sain vähän lisää voimaa henkisesti, eli itseluottamusta takas, mitä skitsofrenia on aikas lailla vuosien varrella rokottanut. Toivottavasti tämä myönteinen suuntaus jatkuu…”  (pilottiryhmäläinen keväällä 2018)

Maaliskuussa 2018 musiikintekijöiden Yhteisön toiminta käynnistettiin kahdella pilottiryhmällä. Toinen ryhmistä koostuu laulaja-lauluntekijöistä ja toinen rap- ja konemusiikin tekijöistä. Yhteisön ensimmäinen julkaisu Oudot laulut vol. 1 julkaistaan Moniäänirock musiikkifestivaaleilla, 15.-16.5. Nuorten toimintakeskus Hapessa, Helsingissä. Levyllä on kolme eri kollaboraatioina tehtyä biisiä: Odotuksen Tuska, Kuolemanpelko ja Raakileet. Biisit ovat synkistä nimistään huolimatta syvällisiä kuvauksia ihmiselämän koko tunteiden kirjosta – peloista ja toivosta sekä niiden taakse kätkeytyvistä ajatuksista.

“Miellyttävä projekti joka toimii ainakin itselläni kuntouttavana toimintana, koska musiikin parissa työskentelyssä on positiivista energiaa ja sopivasti aivojumppaa. Uusia tuttavuuksia tuli omine vahvuuksineen, mikä tekee musiikista rikasta luoden uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Jatkossa jos joku tarvii soittajaa tai sanoittajaa niin mukana mennään!” (pilottiryhmäläinen keväällä 2018)

MBR Yhteisön jäsenet ovat mukana tänään ja huomenna Moniäänirockissa kertomassa pilottiryhmään osallistumisesta ja jakamassa Oudot laulut vol. 1 -levyä. Tule mukaan tilaisuuteen nauttimaan hyvästä seurasta ja loistavasta musiikista! Kaikki Mental Beauty Recordsin julkaisemat biisit löydät myös mm. Spotifysta!

Tule mukaan MBR Yhteisöön! Lue lisää tai täytä tästä ilmoittautumislomake!

 

Fanni-Laura
Hankemarkkinointi- ja verkkoyhteisöpäällikkö

1 Comment
  • MBR-admin

    5.7.2018 at 10:36 Vastaa

    Hei Raakel,
    Anteeksi, että asia on jäänyt puolitiehen, mutta kiitos, kun laitoit viestin, niin saamme korjattua tilanteen! Vastaamme sinulle sähköpostilla samantien. <3
    Yst. Fanni-Laura

Post a Comment