MENTAL BEAUTY RECORDS -

YHTEISÖLLINEN LEVYMERKKI

Oudot laulut

OTA YHTEYTTÄ

Oudot laulut

 

Tähän esittelyteksti, mistä on kysymys.

OUDOT LAULUT VOL 1

 

REFLEXION X

Virosta kotoisin, nuorena Suomeen muuttanut Heikki “Reflexion X”  Roots on elektronista musiikkia, poppia ja räppiä luova artisti. Musiikki on nuoresta asti ollut Reflexion X:n intohimo ja laulamisen lisäksi hän soittaa koskettimia.

 

 

OPTINEN HARHA

Palefaceakin lämpännyt 26-vuotias räppäri Pieksämäeltä, joka on tehnyt rapmusiikkia nyt jo viiden vuoden ajan. Artisti on julkaissut kolme omakustannelevyä, joista kaksi on myynnissä Levykauppa X:ssä. Optinen harha sanoittaa musiikkinsa rasismia, huumeita ja koulukiusaamista vastaan.

 

DJ UNMASTER

Tunnelmanluoja DJ Unmaster sekoittaa elektronista musiikkia klassisen musiikin elementteihin. Artisti säveltää ja tekee biisien taustoja.

 

ARJA HAUTALA

Lauluntekijä Arja Hautalan tie muusiikin parissa  alkoi runojen kirjoittamisesta matkan jatkuen laulutuntien kautta musiikin monimuotoiseen opiskeluun. Hautalan ominta aluetta on sanoitukset, ja artisti toivoo sanoituksiensa koskettavan ja voimaannuttavan kuulijaa. Musiikin tekemisessä Arjan ominta genrealuetta on iskelmä, pop, tango ja valssi.

OUDOT LAULUT VOL 2

 

EMMI-INKERI RIMPILÄ

Emmi-Inkeri Rimpilä on 36-vuotias laulaja – lauluntekijä Äänekoskelta, joka  tarjoilee elämänmakuista musiikkia pohjoisen melankolialla maustettuna. Rock-keijukaiseksi kuvailtu Ikaalisten Artistivalmennuksen kasvatti laulaa samettisella äänellään tunnelmiin syvyyttä ja herkkyyttä ja hänestä huokuu välitön läsnäolo. Laulaja taipuu liikuttavista rakkauslauluista repivään punkkiin.

@facebook https://www.facebook.com/emmiinkerimusiikki/

 

SLEAZY STEEL

Sleazy Steel on helsinkiläinen säveltäjä, sanoittaja ja kirtaristi, jonka ominta aluetta on rock, funk ja rap. Moneen taipuva artisti ui myösi muissa genreissä kuin kala vedessä ja kitaroinnin lisäksi laulaa ja räppää.

@youtube https://www.youtube.com/channel/UCuV27qD30D7r3OJmAhkl62Q?view_as=subscriber

 

LAUTAJASKA

Musiikin monitaituri LautaJaska on säveltää, sanoittaa ja tuottaa biisejä, soittaa useita instrumentteja ja laulaa. Muun muassa haitaria, mandolinia, kitaraa ja lap steelia soittava artisti on tehnyt musiikkia jo vuosikymmeniä ja säveltää myös  yhteistyössä paljon biisejä.

 

EMJOY

Emjoy -nimellä musiikkia työstävän reggae&dancehall -artisti Sani Valorannan tuotannossa yhdistyvät helmeilevä pop ja jamaikalainen kansanmusiikki. Terävällä kynällä sanailevan laulajan kantavia teemoja ovat rakkaus, ystävyys ja toivo.  Emjoy on julkaissut kaksi singleä ”Oot Mun Ainoa” [2017] & ”Rempallaan” [2018], lisäksi Sani on vieraillut ahkerasti muiden artistien tuotannoissa. Yhtye työstää parhaillaan uutta musiikkia.

https://www.facebook.com/emjoymusic

https://www.instagram.com/emjoymusic


https://blog.emjoy.fi/

 

ELOISA

Eloisa-taiteilijanimen taakse kätkeytyvän Eeva Siljamäen laulelmalliset sävellykset vievät kuulijan matkalle artistin elämään heleän äänensä kantamana. Kappaleiden tarinat ovat riipaisevan elämänmakuisia käsitellen jaksamisen, irtipäästämisen, muuttumisen ja itseen uskomisen teemoja.

Favcebook:  https://www.facebook.com/EloisaMuusikko/

Nettisivu: http://esiljamaki.wixsite.com/eevasiljamaki/muusikko