Sirius Cyren – Reborn

Sirius Cyren alias Leo Wilhelm Lindroos on elektronisen musiikin tekijä ja ansioitunut erityisesti energisen trancen tuottajana. Sirius Cyren itse kuvailee energista trancea kuin universaaliksi rakkauden ja viisauden kieleksi juuri sen korkeatasoisuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Cyren haluaa tuottaa kuulijalle voimakkaan kuuntelu- ja tunnekokemuksen.

”Maailman rauha ja rakkaus ovat luoneet energisen trancen, edesauttaen tyylilajin kehittymisen parhaalle mahdolliselle tasolle,” Cyren kertoo: ”Jonkun jumalallisen läsnäolon voi suorastaan aistia trancea kuunnellessa!”

Sirius Cyrenin levy Reborn on musiikillinen kuvaus matkasta henkiseen uudelleensyntymiseen. Reborn on ensimmäinen elektronisen trancen levytys Mental Beauty Record -levymerkillä. Visionäärinen levy kuplii ja poksahtelee ja herättää kuulijassa jotain alkukantaista, tuottaen kauniin ilmapiirin nauttia niin musiikillisesti kuin henkisestikin. Reborn tuo voimallaan, äänellä, melodioilla ja volyymilla ainutkertaisen elektronisen musiikin kokemuksen.

Sirius Cyren – Reborn julkaistaan suoratoistopalveluissa perjantaina 13. huhtikuuta.

Kuuntele Mental Beauty Recordsin julkaisujen Spotify-listaa täältä.


Mielettömiä kuunteluelämyksiä,
Fanni-Laura
Hankemarkkinointipäällikkö
Mental Beauty Records

No Comments

Post a Comment