Usein kysytyt kysymykset

1. Mikä MBR on?

2. Kenelle se on suunnattu?

3. Kuka voi lähettää demon MBR:ään?

4. Kuka demot kuuntelee?

5. Kuinka pian minuun otetaan yhteyttä?

6. Missä musiikki julkaistaan?

7. Mikä on Kukunori ry?

8. Saavatko kaikki levytyssopimukset?

9. Mitä inhimillinen levymerkki sekä artistilähtöisyys tarkoittaa?

  1. Mental Beauty Records on uusi, erityisominaisuuksia esille tuova levymerkki. Siinä äänensä saavat kuuluville erityisesti musikaalisesti lahjakkaat mielenterveyskuntoutujat sekä kehitysvammaiset.
  2. Etsimme artisteja, jotka tekevät tarttuvaa musiikkia omassa genressään. Musiikki on musiikkia kaikille! Lupaamme sekä artisteillemme että kuulijoillemme laadukasta live- ja studiomateriaalia netissä ja sen ulkopuolella. Parhaimmassa tapauksessa musiikissa kaikuvat ihmisenkokoiset elämäntarinat, joihin kuka tahansa voi samastua.
  1. Juuri Sinä voit lähettää demon! MBR:n artisti voi olla kuka tahansa taustastaan riippumatta. Stean rahoitus kuitenkin määrittelee ketkä voivat olla heidän avustuskohteitaan ja sitä kautta se toki vaikuttaa päätöksen tekoomme.
  1. Demojen kuuntelusta ja arvioinnista vastaa tuotantotiimimme. 
  2. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. demoja tulee paljon, pyydämme sinulta kärsivällisyyttä. Demoasioihin vastataan ainoastaan sähköpostin kautta, fb-viestit eivät löydä perille demoraatiin.
  3. Julkaisutoimintamme on pääosin digimuodossa, jakelukanavina toimivat mm. Spotify, iTunes, Deezer, Google Play sekä Apple Music
  4. Kukunori ry on kulttuurialojen ja kuntoutujien yhteinen kattojärjestö, jolla on 17 paikallista ja valtakunnallista järjestöä jäsenenään. MBR on Kukunori ry:n ensimmäinen sosiaali- ja terveysministeriön tukema hanke, jonka tarkoituksena on edesauttaa mielenterveyskuntoutujien sekä kehitysvammaisten luovan musiikillisen toiminnan mahdollisuuksia valtakunnallisesti. 
  5. Kaikkia demon lähettäneitä emme voi signata, vaikka haluaisimmekin. Pidätämme itsellämme oikeuden valita artistit resurssiemme, voimavarojemme ja näkemystemme mukaan. Vastaamme kaikille demon lähettäneille mahdollisimman pian. Ne demojen lähettäjät, joilla näemme olevan artistipotentiaalia, mutta jotka eivät vielä mielestämme ole valmiita signattavaksi, kutsutaan ”sparrausrinkiin”, jossa yhdessä levymerkin työntekijän kanssa pyritään kehittämään potentiaalisen artistin musiikillisia eri osa-alueita. Tavoitteena on toimia yhdessä ja auttaa ihmisiä musiikillisella taipaleellaan eteenpäin kohti levytyssopimusta.
  6. Pyrimme aina toimimaan musiikintekijöiden omista musiikillisista lähtökohdista ja intresseistä käsin. Emme juokse trendien perässä, emmekä julkaise musiikkia formaattiperusteisesti. Genrellä ei ole merkitystä, ainoastaan kvaliteetilla.