Usein kysytyt kysymykset

1. Mikä MBR on?

2. Kenelle se on suunnattu?

3. Missä musiikki julkaistaan?

4. Mikä on Kukunori ry?

1. Mental Beauty Records on uusi yhteisöllinen levymerkki. Siinä äänensä saavat kuuluville erityisesti musikaalisesti lahjakkaat mielenterveyskuntoutujat sekä kehitysvammaiset.

2. Etsimme artisteja, jotka tekevät tarttuvaa musiikkia omassa genressään. Musiikki on musiikkia kaikille! Lupaamme sekä artisteillemme että kuulijoillemme laadukasta live- ja studiomateriaalia netissä ja sen ulkopuolella. Parhaimmassa tapauksessa musiikissa kaikuvat ihmisenkokoiset elämäntarinat, joihin kuka tahansa voi samastua.

3. Julkaisutoimintamme on pääosin digimuodossa, jakelukanavina toimivat mm. Spotify, iTunes, Deezer, Google Play sekä Apple Music

4. Kukunori ry on kulttuurialojen ja kuntoutujien yhteinen kattojärjestö, jolla on 17 paikallista ja valtakunnallista järjestöä jäsenenään. MBR on Kukunori ry:n ensimmäinen sosiaali- ja terveysministeriön tukema hanke, jonka tarkoituksena on edesauttaa mielenterveyskuntoutujien sekä kehitysvammaisten luovan musiikillisen toiminnan mahdollisuuksia valtakunnallisesti.