Uusi vuosi kohti sielunrauhaa

Kiitollisuus. Mulla on elämässä upeita ihmisiä ja eläimiä – puhdasta rakkautta. Saan kokea, elää, auttaa ja hengittää. Asun maassa, jossa luonto on lähellä mihin ikinä meneekin. Olen päässyt lähemmäs itsetuntemusta ja tehnyt asioita, jotka on itselle oikein. Olen rohkaistunut luottamaan siihen, että omat intohimon kohteet ja niiden toteuttaminen on mun polku ja se kantaa. Ja tätä kaikkea ja enemmän on nyt manifestoitu vuodelle 2018.

Tästä vuodesta tulee vielä enemmän sellainen, missä toimin itselleni oikein ja rakkauden kautta. Samaa toivon kaikille muillekin!

Uskalla, kulje kohti sitä mitä sisimmässäsi halajat. Rakasta, auta muita, löydä tämä hetki ja sisäinen rauha. Vuodesta 2018 tulee taianomainen ja omannäköinen – unelmien toteuttamisen ja itsellensä oikein tekemisen vuosi. On rakkauden, rehellisyyden, valon ja vanhojen rakenteiden murtumisen vuosi.

Mulla on vahva tunne. Tänä vuonna me vahvistutaan ja aletaan loistaa! Luotetaan itseemme, vaalitaan sisäistä rauhaa ja jaetaan rakkautta. Luotetaan siihen, että oma polku kantaa.

– Julia
Promootiopäälikkö

No Comments

Post a Comment