Vuosi MBR:llä

Huhtikuussa tulee kuluneeksi vuosi MBR-projektin ensimmäisistä kokouksista. Ensimmäinen kokous Malmilla kaikkine osallistujineen on piirtynyt vahvasti mieleen. Vieraat kasvot ovat muuttuneet kuukausien aikana tutuiksi ja tärkeiksi – epäilemättä koko MBR:n tiimi on kokenut musiikin parissa erityisiä hetkiä.

Promootiopäällikön tehtävät pitivät allekirjoittaneen liikkeellä koko viime vuoden. Toukokuussa tehtiin ikimuistoinen reissu Moniäänirockiin ja kesä taas kului studion rakentamisen ja toiminnan käynnistämisen parissa.

Projektien parissa tutuksi on tullut johtoryhmän lisäksi myös iso joukko levymerkillemme levyttäviä artisteja. Ajatusten vaihto on toisinaan ollut tiivistä ja olen oppinut hankkeen parissa äärettömän paljon.

On myös hämmästyttävää, miten paljon erilaista lahjakkuutta ja uniikkia taitoa hankkeen parissa on päässyt todistamaan.

Vuonna 2018 pääsemme myös olemaan osana tällaisten lahjakkuuksien esilletuomista. Keväällä aloitamme vertaisverkkoyhteisön pilottitoiminnan urbaanimusiikki ja singer-songwriter -ryhmillä tarkoituksenamme tukea artisteja ja lisätä levytyksiä, ja demot@mentalbeautyrecords.fi -osoite vastaa vanhaan tuttuun tapaan demoviesteihin. Inhimillinen levymerkkimme tulee vuoden 2018 aikana julkaisemaan musiikkia trancesta electropoppiin ja metalliin – ennakkoluulottomasti yli genrerajojen.

Seuraa toimintaamme:

www.facebook.com/mentalbeautyrecords
www.instagram.com/mentalbeautyrecords

Musiikintäyteistä kevättä,
Sani Valoranta
tuotantopäällikkö

No Comments

Post a Comment